چه میزان از هلو زعفرانی برای صادرات در نظر گرفته می شوند؟ آیا تولید کننده های ایرانی از فروش این ممحصول در بازار جهانی احساس رضایت دارند.
هلو یکی از میوه هایی ست که در ایران در انواع مختلف زعفرانی، کاردی، انجیری و … تولید می شود. اما برخی از آنها برای صادرات مطرح بوده و می توان در بازار دیگر کشورها به فروش رسانید.
هلو انجیری زعفرانی و سیب قرمز دماوند یکی از بهترین نوع میوه بوده تولید کننده ها بر روی صادرات آن فعالیت می کنند. این افراد توانسته اند فروش بسیار خوبی از هلو زعفرانی در بازار جهانی داشته باشند.
صادرات هلو زعفرانی
میوه های ایرانی به دلیل داشتن کیفیت خوب توانسته اند توجه خریداران مختلف را از سراسر دنیا به خود جلب کنند. طوری که صادرات زیادی از انواع هلو انجیری میوه در بازار دیگر کشورها به خود اختصاص داده است.
صادرات هلو و سیب قرمز میانه نیز به شدت قابل توجه بوده و کشورهای زیادی از خرید این میوه استقبال می کنند. برای آنکه ایرانی ها بتوانند فروش هلو را به صورت عمده داشته باشند، معمولا محصول خود را با کیفیت عالی به خریداران عرضه می دارند. این خریداران با مقایسه هلو کشورهای مختلف مجاب به خرید هلو درشت زعفرانی ایرانی شده و آن را از صادر کننده ها خریداری می کنند.
خوشبختانه در حال حاضر صادرات بسیار خوبی از هلو ایرانی را شاهدیم که سبب شده ایران به عنوان یک تولید کننده بزرگ هلو درختی شناخته شود. از همین رو انگیزه بیشتری برای تولید کننده ها فراهم شده و فروش خود را افزایش داده سود آوری بیشتری دارند.