با سابقه طولانی پذیرش و استفاده در فرهنگها و غذاهای مختلف، پروفایلهای مغذی پسته و ویژگیهای زیست فعال به کیفیت رژیم غذایی کمک میکند.
میتواند به جمعیت کمک کند تا خطر ابتلا به شرایط سلامت معاصر مرتبط با رژیمهای پر انرژی و با کیفیت مواد مغذی پایین را کاهش دهند.
توصیههای راهنمایی پسته اکبری یزد سلامت و تغذیه، تغییر در انتخابهای غذایی گیاهی را تشویق میکند، از جمله تغییر در دسته پروتئین.
تحقیقات از تمرکز بر کل چربی به کشف مزایای انواع مختلف اسیدهای چرب دور شده است و مصرف کنندگان به مزایای عملکردی مرتبط با ترکیبات زیست فعال علاقه مند هستند.
این شواهد انباشته از گنجاندن پسته خشک خام در الگوهای غذایی مغذی که از یک سبک زندگی سالم حمایت می کند حمایت می کند.
کلاس اصلی ترکیبات فنلی پسته شامل فلاونوئیدها می باشد.
فلاونوئیدها ساختار اسکلتی اصلی C6-C3-C6 را دارند و بسته به درجه اکسیداسیون و جایگزینی آنها در موقعیت 3، می توان آنها را به فلاون ها، فلاونوئیدها، فلاوانول ها (مانند کاتچین، اپی کاتچین) و فلاوانون ها (مثلاً کوئرستین، کامفرول، لوتئولین، آپیژنین، ایزوفلاون ها (به عنوان مثال، جنیستئین، دایدزین) و آنتوسیانیدین ها.
دومی، آنتوسیانیدین ها، رنگدانه های پسته اکبری ممتاز محلول در آب هستند که به طور طبیعی به صورت گلیکوزیدها وجود دارند.
به دلیل نوع، کمیت و در دسترس بودن این ترکیبات زیست فعال باید به ترکیبات فلاونوئیدی فراوان پسته توجه ویژه ای داشت.
فلاونوئیدهای اصلی شناسایی شده در پسته فندقی فلاونول ها، فلاونول ها، فلاوانون ها، ایزوفلاون ها و آنتوسیانین ها هستند که بسته به نوع آن به 16-70 میلی گرم در 100 گرم می رسد.
- منابع:
- تبلیغات: