آیا می توان آبدار بودن هلو انجیری را امتیازی مهم بشمار آورد؟
این مزیت چه میزان بر روی تعیین قیمت فروش آن در بازار موثر خواهد بود؟
هلو انجیری همچون توت فرنگی صادراتی از جمله میوه های بسیار خوشمزه تابستانی بوده که مورد پسند مصرف کننده های زیادی است.
این محصول بیشتر به آبدار بودن شناخته شده و معمولا یکی از فاکتورهای برتری آنها بشمار می رود.
وقتی هلو در شرایط خوبی کشت شده و در نگهداری آن نکات مختلف رعایت شود، می تواند کیفیت خوبی داشته و آبدار شود. هلو انجیری نیز همانند دیگر انواع هلو درختی باید کاملا آبدار و شیرین باشد.
به طوری که مصرف کننده با لمس پوست آن متوجه این میزان آبداری و کیفیت شود. بی شک هر چقدر هلو آبدار تر باشد می تواند تقاضای بیشتری داشته و راحت تر در بازار عرضه شود.
قیمت هلو انجیری آبدار
در ایران معروفترین مناطقی که می توانند هلو آبدار انجیری تولید کرده و به بازار عرضه دارند، استان های شمالی هستند.
چرا که آب کافی به منظور آبیاری داشته و سرمای این مناطق نیز به اندازه ای ست که از رشد و کیفیت میوه جلوگیری نمی کند.
هلو انجیری شمال در انواع مختلف بوده که در بازار معروفترین آن پلنگی است. این نوع هلو وقتی به خوبی رسیده شود، پر آب بوده و شیرینی مطلوبی خواهد داشت.
مسلما وقتی برای خرید هلو قرمز انجیری اقدام شود، خریداران کیفیت آن را از تولید کننده ها جویا خواهند شد. یکی از مهمترین مزیت هایی که می توان بالا بودن میزان کیفیت هلو انجیری را در بازار نشان دهد، آبدار بودن آنها می باشد.
لذا حتی اگر قیمت هلو آبدار بالاتر باشد، از سوی خریداران با تقاضای زیادی رو به رو خواهد بود.
در کنار هلو آبدار و توت فرنگی صادراتی، توت فرنگی سفید نیز امروزه با تقاضای زیادی رو به رو شده است.