تمیز کردن همیشه باید کاشی استخری با ملایم ترین وسیله ممکن شروع شود.
جارو کردن، سپس تمیز کردن گرم مرطوب می تواند کافی باشد.
از پاک کننده های ساینده یا اسیدی نباید استفاده کرد.
در مواردی که هر نوع پاک کننده شیمیایی در نظر گرفته می شود، باید روی یک ناحیه کوچک نامشخص آزمایش شود تا مطمئن شوید که رنگ کاشی چسبی کف آشپزخانه را تغییر نمی دهد، یا ساییده نمی شود، یا حکاکی یا شکوفه را پشت سر نمی گذارد.
همیشه قبل از استفاده از هر پاک کننده، ابتدا کاشی کف را کاملا خیس کنید، زیرا این کار منافذ را با آب تمیز پر می کند و مواد شیمیایی مضر نمی توانند تا آنجا نفوذ کنند.
لکه ها باید همیشه قبل از تمیز کردن شناسایی شوند تا از ایجاد لکه جلوگیری شود.
برای لکههای سرسخت مانند روغن، خراشهای پاشنه یا آسفالت، میتوان از یک پاککننده آمونیاک ملایم روی کاشیهای خیس شده استفاده کرد و سپس کاملاً آبکشی کرد.
کاشیهای سرامیکی تاریخی، کاشی آشپزخانه بهجز موم، معمولاً پس از چیدمان، هیچگونه درمان نمیشوند.
قبل از اعمال، باید در در نظر گرفتن هر گونه درمان پوشش، درزگیر یا موم احتیاط کرد، زیرا این موارد به نگهداری بیشتری نسبت به کاشی و سرامیک نیاز دارند.
آنها می توانند الگوهای سایش را بیشتر نشان دهند، تاول بزنند یا به طور متناقض فرسوده شوند، یا ابری شوند که زیبایی کاشی الوند اصلی را پنهان کنند.
اطمینان حاصل کنید که هیچ پوششی بر ضریب اصطکاک استاتیکی برای مقاومت در برابر لغزش مورد نیاز تحت قانون آمریکاییهای دارای معلولیت تأثیر منفی نخواهد گذاشت.
- منابع:
- تبلیغات: