شوید خشک از پیری زودرس جلوگیری می کند

خطر ابتلا به سرطان سینه 25 درصد کمتر بود. کاهش قابل توجهی در سرطان سینه در زنانی که در دوران نوجوانی سیب، موز، انگور و ذرت بیشتری مصرف کرده بودند، و در اوایل بزرگسالی پرتقال، شوید خشک و کلم پیچ خورده بودند. هیچ محافظتی از نوشیدن آب میوه در سنین پایین‌تر یافت نشد.

فاروید و همکارانش 90534 زن یائسه را از Nurses’ Health Study II طی 20 سال دنبال کردند و دریافتند که دریافت فیبر بیشتر در دوران نوجوانی و اوایل بزرگسالی با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در مراحل بعدی زندگی مرتبط است. هنگام مقایسه بالاترین و کمترین فیبر دریافتی از میوه ها و سبزیجات، زنانی که بیشترین فیبر مصرفی میوه را داشتند، 12 درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه را داشتند. افرادی که بیشترین مصرف فیبر گیاهی را داشتند، 11 درصد کاهش خطر داشتند.

پس از پیگیری 182145 زن در مطالعه I و II Nurses’ Health Study I و II به مدت 30 سال، تیم فاروید همچنین دریافت که زنانی که روزانه بیش از 5.5 وعده میوه و سبزیجات (به ویژه سبزیجات چلیپایی و زرد/نارنجی) می خورند، 11 درصد خطر کمتری دارند. سرطان سینه نسبت به کسانی که 2.5 وعده یا کمتر خوردند. مصرف سبزیجات به ازای هر دو وعده اضافی سبزی که در روز مصرف می شود، به شدت با خطر ابتلا به تومورهای گیرنده استروژن منفی 15 درصد کمتر مرتبط است. مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات با خطر کمتر سایر تومورهای تهاجمی از جمله تومورهای غنی شده با HER2 و تومورهای پایه مانند همراه بود.
گزارش صندوق جهانی تحقیقات سرطان و موسسه آمریکایی تحقیقات سرطان نشان می دهد که سبزیجات غیر نشاسته ای مانند کاهو و سایر سبزیجات برگ دار، کلم بروکلی، بوک چوی، کلم، و همچنین سیر، پیاز و مانند آن- و میوه ها “احتمالا” در برابر چندین نوع سرطان از جمله سرطان های دهان، گلو، جعبه صدا، مری و معده محافظت می کند. میوه احتمالا در برابر سرطان ریه نیز محافظت می کند.