هلو آبدار از خانواده گل سرخیان به شمار می رود و در ایران به صورت عمده تولید شده و در شرکت ها بسته بندی می شوند و به بازار عرضه می گردند.
همانطور که در بالا گفته شده است، هلو انجیری درجه یک از خانواده گل سرخیان به شمار می رود و همچنین از میوه های فراز گرا بوده است.
این محصول بعد از میوه سیب دارای سطح زیر کشت زیادی بوده و از جمله میوه پرطرفدار هسته دار محسوب می شود.
از جمله مواردی که در سالم ماندن هلو و سیب ترش خارجی در هنگام بسته بندی مورد توجه قرار می گیرد، جداسازی و درجه بندی هلو می باشد.
بد نیست بدانید که در بسته بندی هلو از شانه های پلاستیکی استفاده شده و توسط شرکت های مختلف ایرانی به بازار عرضه می گردد.