جشن جالب مربای سیب در کلیساهای روسیه

مربای سیب با پوست از دیریاز تا کنون در سفره ی صبحانه ایرانیان به چشم می خورد.برای بسیاری از روس‌ها، روزهای خنک‌تر اوایل پاییز زمان مناسبی برای جمع‌آوری سیب از خانه‌های روستایی‌شان و تهیه مربا و کنسرو برای زمستان است.

در اواسط ماه اوت، روس‌ها روز منجی روز جشن سیب (Yablochny Spas)، نوعی جشنواره برداشت محصول را جشن می‌گیرند.

به طور سنتی، این زمانی بود که مردم شروع به جمع شدن در میوه ها و سبزیجات در انتظار هوای خنک تر کردند.

در روز عید، مردم سبدهای سیب را برای برکت به کلیسا می آورند.

مدل سارافون با پارچه کرپ مازراتی یکی از بهترین لباسها برای کسانی است که می خواهند در کارگاه های پخت مربا کار کنند.

در اولین یکشنبه پس از روز جشن، یک مهمانی چای با غذا و مربا تهیه شده از سیب برگزار می کنند.

سفره در باغ چیده شده و از مهمانان با سیب و عسل و مربا پذیرایی می شود و از سماور چای می نوشند.

میزان تولید خیار گلخانه ای در 1000 متر امروز مورد توجه عموم قرار گرفته است و این محصول را در تولید خیارشور مورد استفاد قرار می دهند.

آهنگ های شاد می خوانند و مهمانی تا شب ادامه دارد.

اعتقاد بر این است که هر چه انسان در آن روز با همه سخاوتمندانه تر رفتار کند، خداوند نسبت به خویشاوندان درگذشته خود مهربان تر خواهد بود.

بسیاری از قنادی ها از نبشی دیوار پلاستیکی استفاده می کنند زیرا به هنگام پخت مربا سیب نبشی دیوار کثیف می شود و نبشی های پلاستیکی به راحتی پاک می شوند.

  • منابع:
    1. Apple jam
  • تبليغات: 
    1. آشپزی برای از بین بردن یکی از سلبریتی ها از سم استفاده کرد
    2. عروسی که مهریه اش پمپ آب بوده است
    3. نئوپان هایی از جنس پرده حریر به بازار آمدند!!!
    4. خط فقر 18 میلیونی چقدر واقعیت دارد؟