تولید بهترین هلو زعفرانی

چه نوع آب و هوایی برای تولید هلو زعفرانی مناسب است؟

برای آنکه بتوان بهترین هلو را کشت کرده و به بازار عرضه داشت باید چه استانداردهایی رعایت شود؟

کشت هر میوه همچون سیب سرخ ارومیه  باید با توجه به اقلیم مخصوص به خود صورت گیرد.

زیرا میوه ها در شرایط آب و هوایی مختلف رشد داشته و باید با بهره گیری از اطلاعات دقیقی تولید آنها را انجام داد.

به همین دلیل برای کشت هلو درختی زعفرانی نیاز است که تولید کننده ها اطلاعات دقیق کسب کرده و با توجه به اقلیم منطقه باید اقدام کنند.

بهترین آب و هوا برای تولید هلو

درخت هلو در برابر سرما مقاومت کمی دارد و عموما در فصل تابستان ثمره می دهد.

از همین رو باید بیشتر در مناطق معتدل و گرم کشت شود. بعلاوه از لحاظ فصل کشت باید دقت داشت که سردی هوا گذر کرده تا در در ماه های گرم میوه هلو  به بالاترین میزان کیفیت خود برسد.

اینکه کی می توان هلو آبدار و سیب سبز خارجی را برداشت کرد، با توجه به نوع آن متفاوت بوده و باید قبل از چیدن آن میوه را به خوبی چک کرد. معمولا بازه زمانی تابستان تا اواسط پاییز بهترین زمان بوده و اکثر گونه های هلو به کیفیت مطلوب می رسند.

تولید هلو زعفرانی

هلو زعفرانی به لحاظ اقتصادی برای تولید کننده ها توجیه داشته و می توانند با برنامه ریزی بر روی آن به سود قابل توجهی برسند. در حال حاضر هم بازار داخلی تقاضای زیادی از آن داشته و هم برخی از کشورها برای خرید هلو قرمز از ایران اقدام می کنند.