هلو بلخی یکی از بهترین نوع هلو قرمز بوده که در کشور تولید می شود. این نوع هلو با آنکه ماندگاری کمی داشته اما طرفداران زیادی دارد.
هلو را تقریبا همه مردم مصرف می کنند. زیرا هم بسیار خوشمزه بوده و هم خواص زیادی برای آن شناخته شده است. این میوه معمولا در انواع مختلف بوده که خوشبختانه در ایران گونه های زیادی کشت می شود.
از جمله انواع هلو که در کشورها ما تولید می شود، هلو بخلی بوده که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. این هلو درختی به دلیل داشتن طعمی خوبی و گوشتی نرم مورد توجه مصرف کننده های زیادی قرار دارد.
تولید هلو بلخی
هلو نیز همانند دیگر میوه ها نیازمند شرایطی است که بتواند در آن به آسانی کشت شده و رشد کنند. به همین دلیل باید کشت هلو درشت در مناطقی صورت گیرد که از لحاظ آب و هوایی معتدل بوده و بارندگی به میزان کافی در آن انجام شود.
هلو بلخی امروزه در ایران کمتر کشت می شود. اما باز هم افراد زیادی هستند که آن را برای مصارف مختلف خود استفاده می کنند. لذا باز هم تولید کننده های انواع هلو انجیری بر روی تولید آن تاکید داشته و آن را به بازار عرضه می دارند.
منبع: میوه و تره بار ایران